Cases / Københavns Universitet

Københavns Universitet

Juridiske specialister til Danmarks største Universitet 

Københavns Universitet (KU) havde brug for øget juridisk assistance, i forbindelse med gennemgang af en større udvidelse og modernisering af deres ejendomsportefølje.

KU er Danmarks største universitet samt forskningsinstitution, og består i alt af mere end 250 ejendomme. Igennem flere år har de været i gang med at udvide deres ejendomsportefølje. For offentlige byggeprojekter følger altid store risici, derfor har det været vigtigt at have den rette juridiske erfaring, for at imødekomme potentielle sagsanlæg.

Det har skabt stor efterspørgsel på erfarne juridiske specialister, som skal varetage projekternes erhvervsleje-, aftale-, enterprise- samt udbudsret. I samarbejde med KU, har Capax fundet kvalificerede udbudsjurister og specialkonsulenter, der med ekspertise i byggeret, kan håndtere en kompleks ejendomsportefølje.

Universitetets byggeprojekt omfatter en lang række bygherrer, såvel som politiske interessenter, og kræver derfor et kæmpe juridisk sammenspil mellem alle parter. De mange interessenter har øget vigtigheden i et solidt juridisk benarbejde, samt at alle forud læggende sager, bliver behandlet korrekt. Derfor har det især været vigtigt at finde både kompetente og erfarne profiler, til at varetage ejendomsretten og de potentielle udfordringer.

At tiltrække og ansætte erfarne profiler til den juridiske afdeling med speciale i komplekse byggesager, var en udfordrende opgave. Kandidatfeltet var snævert, og der var meget specifikke krav til erfaring inden for området. Igennem en længere periode har Capax opbygget en dyb brancheforståelse, og med et indgående kendskab til de ønskede profiler, har vi fået ansat mange lignende kandidater, til både private og offentlige instanser.

Learnings

Ved at fremhæve ansvaret og kompleksiteten i opgaverne, som værende et interessant tillæg til deres karriere, var det muligt at vække interessen hos de ønskede profiler. De udvalgte profiler matchede både de påkrævede juridiske og erhvervsretlige kompetencer samt besad den relevante erfaring inden for området.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Christina

Christina Just

Managing partner

+45 50903030
cj@capax.dk