Finans rekruttering

Hos Capax er alle vores finans rekrutteringer skræddersyet til den enkelte rekrutteringsopgave. I samarbejde med jer, sikrer vi en grundig analyse, med klar definition på opgaven

Vi løser nogen af de mest komplekse økonomi rekrutteringer. Som finans rekrutteringsbureau for store offentlige og private organisationer, Headhunter vi alt fra finance- og procurement consultants til CFO’er og BI Managers. Som finans recruiter, headhunter vores konsulenter de dygtigste økonomer i hele norden, med dyb branche forståelse, er de gode til at sælge virksomheden, lige såvel som stillingen, når en ny økonom skal rekrutteres.

Har I brug for uforpligtende sparring til jeres næste finans rekruttering, kan I kontakte os her.

Rekrutteringsprocessen

Vi behandler al information i rekrutteringsprocessen med største fortrolighed. Det indebærer information i ønsker kandidaten får, samt oplysninger i ønsker vi skal indsamle om de potentielle kandidater.

Rekrutteringsprocessen hos Capax tager typisk mellem 5-8 uger, og følger disse stadier

Vores ydelser

Search &
Selection

I Search & Selection-processen identificerer vi potentielle kandidater til jer. Vi sikrer, at I får den bredeste og mest præcise kandidatpulje, så I kan besætte stillingen.

Vores konsulenter sætter stor ære i at finde de helt rigtige kandidater. Målrettet og ansvarsbevidst, sørger de for at matche den rigtige kandidat til stillingen.

Personligheds-test

Personlighedstesten kan være et værdifuldt redskab. Som led i en rekrutteringsproces, kan den vise relevante parametre hos potentielle kandidater, på den måde indsnævres kandidatfeltet allerede i begyndelsen af processen, så der undgås unødvendig tidsbrug.

Personlighedstesten bruges bedst som supplement til andre værktøjer, eksempelvis medarbejdersamtaler. Som en del af vores rekruttering, tilbyder vi at personlighedsteste kandidaterne, så I ikke behøver. Vi tilbyder også muligheden for test af medarbejdere, som ikke er en del af et rekrutteringsforløb.

Vi er certificeret i personlighedstestene MPA og OPQ32

 

Jobannonce-skrivning

Hos Capax tilbyder vi kompetent og specifik sparring på udarbejdelse af jobannoncer til jeres stillingen. Med vores kendskab til branchen samt forståelse for kandidaternes ønsker og krav, skriver vi kvalitetssikre jobopslag, så vi kan sørge for, at de rette kandidater vælger jer.

Outplacement

Når en eller flere medarbejdere skal afskediges, kan det være en hård og lang proces, både for virksomheden og medarbejderne. Begge parter har meget ansvar, og vil helst sikre, at den eller de berørte medarbejdere kommer godt videre.

Vi kan hjælpe jer og medarbejderne bedst muligt igennem den svære og komplicerede periode.

Læs mere om outplacement her

Kontakt os her

12 + 12 =