Økonomi og finans
rekrutteringer

Hos Capax er vores ydelser skræddersyet til den enkelte rekrutteringsopgave. Med 100% engagement og unikt branchekendskab, sikrer vi, at rekrutteringsprocessen, i samarbejde med jer, vil undergå en grundig analyse. Fokus vil være på en klar definition af opgaven, samt jeres ønsker, inden vi går i gang med rekrutteringen.
Forud for hver opgave vil der blive udpeget en senior rekrutteringskonsulent, der har ansvaret for, at opgaven bliver udført til aftalt tid, og med fokus på høj kvalitet. Rekrutteringen forløber derfor således, at en rekrutteringsspecialist vil stå i spidsen for et team, der består af en rekrutteringskonsulent, samt en researcher, sørger for, at opgaven bliver løst inden for de definerede rammer.
Hver opgave bliver tilgået med et realistisk mindset og konsulenterne vil på forhånd sikre sig, at løn samt udbuddet og efterspørgslen på markedet, stemmer overens med den pågældende stilling.

Rekrutteringsprocessen

Vores ydelser

Full search

Som vores rekrutteringsmodel ovenover viser, er vi jeres rekrutteringsansvarlige samarbejdspartner i et forløb på ca. tre måneder. Vi er med i hele processen lige fra opstart til den rette kandidat er fundet og har underskrevet kontrakten.

Med os som samarbejdspartner, kan I fokuserer på jeres arbejdsopgaver, mens vi sørger for at finde de bedste kandidater til jeres ledige stilling. 

 

 

 

Search &
Selection

I Search & Selection-processen identificerer vi potentielle kandidater til jer. Vi sikrer, at I får den bredeste og mest præcise kandidatpulje, så I kan besætte stillingen.

Vores konsulenter sætter stor ære i at finde de helt rigtige kandidater. Målrettet og ansvarsbevidst, sørger de for at matche den rigtige kandidat til stillingen.

Interim

Capax tilbyder udvælgelse af højt kvalificerede revisorer, controllere, regnskabschefer samt CFO’ere, til  projektansættelser og midlertidige opgaver på interim-niveau. Vi fungerer som bindeled mellem jer og konsulenten. Hvis I, gennem en periode oplever større arbejdsbyrde, eller I ikke ønsker at ansætte flere medarbejdere, kan det være en god midlertidig løsning at ansætte interim-konsulenter til nogle af jeres vigtigste projekter.

Interim-konsulenten er timelønnet, og I betaler derfor kun for de timer, der bliver brugt på jeres projekt. En projektansættelse eller en midlertidig ansættelse kan, efter gensidigt ønske føre til fastansættelse efter en aftalt periode, hvis det ønskes.

Læs mere om vores interim-konsulenter her

Personlighedstest

zz

Personlighedstesten kan være et værdifuldt redskab. Som led i en rekrutteringsproces, kan den vise relevante parametre hos potentielle kandidater, på den måde indsnævres kandidatfeltet allerede i begyndelsen af processen, så der undgås unødvendig tidsbrug.

Personlighedstesten bruges bedst som supplement til andre værktøjer, eksempelvis medarbejdersamtaler. Som en del af vores rekruttering, tilbyder vi at personlighedsteste kandidaterne, så I ikke behøver. Vi tilbyder også muligheden for test af medarbejdere, som ikke er en del af et rekrutteringsforløb.

Vi er certificeret i personlighedstestene MPA og OPQ32

 

Jobannonce-skrivning

Hos Capax tilbyder vi kompetent og specifik sparring på udarbejdelse af jobannoncer til jeres stillingen. Med vores kendskab til branchen samt forståelse for kandidaternes ønsker og krav, skriver vi kvalitetssikre jobopslag, så vi kan sørge for, at de rette kandidater vælger jer.

Outplacement

Når en eller flere medarbejdere skal afskediges, kan det være en hård og lang proces, både for virksomheden og medarbejderne. Begge parter har meget ansvar, og vil helst sikre, at den eller de berørte medarbejdere kommer godt videre.

Vi kan hjælpe jer og medarbejderne bedst muligt igennem den svære og komplicerede periode.

Læs mere om outplacement her

Ønsker du at vide mere om rekrutteringsprocessen hos Capax?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner