Hvem er Capax?

Hos Capax lægger vi stor vægt på at give vores medarbejdere ansvar og mulighed for at arbejde med kunder på forskellige niveauer. Størstedelen af vores konsulenter arbejder direkte op mod topchefer i større organisationer. For at kunne lykkes med dette, arbejder vi med månedlig vidensdeling. Både gennem interne og eksterne oplægsholdere, får vores konsulenter større indsigt i de nyeste trends på markedet, og kontinuerlig oplæring i spændende specialer. Dette holder vores konsulenter opdaterede med viden og god forståelse for de forskellige fagområder.

Capax er beliggende ved Orient Plads 1, blot et stenkast fra Metro station. Med lokaler, samt altan lige ud til vandet, byder vi medarbejdere på både kaffe og frokost, med en god udsigt.

Historien

2010
Grundet den stigende efterspørgsel efter specialister på det danske marked, var der et hul i markedet som var klar til at blive udfyldt. Det banede vejen for Christina Just, som i samarbejde med IDA’s datterselskab, Teknologiens Mediehus, etablerer i 2010 Capax Recruitment med speciale i IT- og ingeniørrekrutteringer. Grundet det tætte samarbejde, og delte erfaringer, har dette været et stærkt ståsted til at opbygge Danmarks førende specialist search-hus.
2017
Capax bliver Danmarks største ingeniør search-hus. Som en af landets hurtigst voksende virksomheder, modtager Capax for 2. år i træk Gazelle prisen fra børsen.

Capax Finance og Capax Legal bliver etableret som to selvstændige forretningsområder. Capax begynder derfor også at rekruttere bl.a. økonomer. Efter succes med det nye kandidatfelt bliver denne del af virksomheden selvstændiggjort, og i dag har Capax en af landets stærkeste konsulentgrupper, som er specialiseret inden for økonomi.

2019
Capax bliver efter et management buy-out en selvstændig konsulentvirksomhed i et ønske om at kunne forfølge de forretningsmuligheder, der var inden for de nye specialistområder, som lå til grundlag for opstarten af Capax. Derfor løsriver Capax sig helt fra Teknologiens Mediehus, og flytter til eget kontor i Nordhavn. I samme omgang tiltræder Emil Plaugmann i partnerkredsen. Emil har været en del af Capax siden 2010 og været med til at opbygge Capax fra bunden.
Økonomi arbejde
Kulturen & værdierne

Med en ”can do”-mentalitet, og ambitioner om at alle opgaver er til at løse, uanset sværhedsgrad, er det med stor stolthed, at vi bestræber os på at gennemføre alle opgaver med et realistisk mindset, og høj kvalitet.

Fordi vi ser hver opgave som et samarbejde, har vi siden 2017, haft succes med at besætte mange komplekse stillinger. Vi stiller vores ekspertise og tid til rådighed, og med vores dybdegående branchekendskab, ved vi, hvad der kan lade sig gøre, og hvilke krav og ønsker der skal justeres. For os er det vigtigt, at vi gennem vores samarbejde, når til enighed om stillingen, og mulighederne, inden vi engagerer os i opgaven. Sådan sikrer vi os, at tiden bliver brugt bedst muligt og effektivt, for begge parter.

Vi bestræber os på altid at møde jer i øjenhøjde. Hos os får I en samarbejdspartner, der sætter stor ære i vores langvarige og solide relationer. Derfor vil vi gå langt for at sikre jeres tilfredshed, samtidig med at vi arbejder på højtryk for at nå i mål med vores rekrutteringer.

Det er vigtigt for os, at vi er jeres ideelle match.

Vores konsulenter

Stærkt specialiserede rekrutteringskonsulenter

Hos Capax er vores konsulenter specialiserede inden for headhunting af alt fra indkøbsjurister, GDPR-konsulenter og skatterådgivere, til financial controllere, regnskabschefer og CFO’ere. Samtidig løser vi også konsulentopgaver i forbindelse med rekrutteringsprocesser, interim og outplacement.

Alle vores konsulenter har en kandidatgrad og er rekrutteret blandt de bedste på deres årgang. Vi tilbyder som de eneste i branchen et graduate-program. Her får vores medarbejdere de vigtigste rekrutteringsredskaber, der er med til at forme dem til skarpe konsulenter. Vi sikrer os på den måde, at de får et godt kendskab til branchen, og bliver beredte på at rekruttere de ønskede profiler, på samme professionelle niveau som vores erfarne konsulenter.

Kontakt os

Christina Just
Managing partner
Emil Plaugmann
Emil Plaugmann
Partner
Capax Sine
Sine Jelle
Senior rekrutteringskonsulent og teamleder
Capax Marianne
Marianne Petersen

Chefkonsulent og teamleder

Rikke Barlund
Julie Skov

Senior Rekrutteringskonsulent og Ass. teamleder

Freja Heltborg

Freja Heltborg

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead

Xenia Rosiak

Xenia Reimers Rosiak

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead

William Pokriva

William Pokriva

Senior Rekrutteringskonsulent & Unit Lead

Henriette Busch

Henriette Dalsgaard Busch

Digital Marketing Manager

Simone Lindegaard

Simone Wind Gregersen

Senior Rekrutteringskonsulent

Aleksander Lundsted

Aleksander Lundsted

Senior Rekrutteringskonsulent

Line Kejser

Line Kejser

Senior Rekrutteringskonsulent

Maria Lind

Maria Benedicte Lind

International rekrutteringskonsulent

Christian Nyrup

Christian Kjøller Nyrup

Junior rekrutteringskonsulent

Mia Sonne

Mia Sonne

Junior rekrutteringskonsulent

Anna Brorson

Anna Brorson

Junior rekrutteringskonsulent

Christian Simonsen

Christian Simonsen

Junior rekrutteringskonsulent

Benedikte Heinild

Benedikte Heinild

Junior rekrutteringskonsulent

Vjollca

Vjollca Muaremi

Junior rekrutteringskonsulent

Katrine Hansen

Katrine Hansen

Piccoline

Viktor Bernhoft

Viktor Dedenroth Bernhoft

Business Analyst