Dine
karrieremuligheder

Hos Capax er vi specialister i rekruttering, når det gælder finansielle og økonomiske stillinger. Vi er med til at rekruttere blandt andet dygtige økonomer, revisorer, erfarne business controllere og CFO’er, til nogen af de største danske og internationale virksomheder. Med vores indgående kendskab til branchen har vi udviklet et bredt netværk gennem de seneste mange år. Vi kan hjælpe dig videre til din næste karrieremulighed.

Vores CV-database består af kandidater, der ønsker at blive taget i betragtning til nye stillinger inden for deres fagområde. Er du på udkig efter nye udfordringer, er du mere end velkommen til at uploade dit eget CV.

Vores database, er kun tilgængelig for vores rekrutteringskonsulenter, som vil sørge for at kontakte dig, hvis en interessant karrieremulighed melder sig. Matcher din profil og kompetencer, en af vores stillinger, vil vi kontakte dig.

Seneste jobs

Rekrutteringsprocessen

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, kan du, hvis du ønsker, uploade dit CV i vores interne database. Vi har en del passive kandidater, og derfor er du også meget velkommen til at oprette dit CV her.

Når du som kandidat hos Capax har uploadet dit CV i vores interne database, og en aktuel karrieremulighed med din profilbeskrivelse opstår, kontakter vi dig med det samme vedrørende stillingen, og dine muligheder. 

Når du bliver kontaktet angående en konkret stilling, og finder den interessant, vil en af vores erfarne rekrutteringskonsulenter tage en uformel snak med dig omkring det pågældende job.

Skulle der være et match mellem dine karrieremæssige ønsker og virksomhedens kompetencekrav, vil det næste led i processen være en uddybende dialog, hvor dine ønsker og forventninger vil blive drøftet med en af vores konsulenter. Herefter vil du typisk blive præsenteret for kunden, evt. anonymt, hvis du ønsker det.

Som udvalgt kandidat hos Capax tager et rekrutteringsforløb i gennemsnit 5-8 uger. Typisk vil det se sådan her ud: