Cases / Beierholm

Beierholm

Beierholm og Capax indgår samarbejde i forbindelse med øget efterspørgsel

Beierholm stod overfor et kritisk punkt, hvor deres kundeportefølje voksede, men de manglede kvalificerede ressourcer. Derfor valgte Beierholm at indgå rekrutteringssamarbejde med Capax, for at finde erfarne revisorer, der skulle varetage de nye kunder. Samtidig havde Beierholm et ønske om at udvide deres forretningsområde inden for ejendomsadministration, da de så et hul i markedet. De ville samle et revisionshus, der skulle administrere virksomhedernes bolig investeringer, og ønskede derfor at samle alle processerne under et tag. I den forbindelse skulle Capax assistere Beierholm med at opbygge det nye område fra bunden, og rekrutterede tre ejendomsadministratorer, der i tæt samarbejde med revisorerne, blev ansvarlige for det nye forretningsområde.

Beierholm er en 100% danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed, der er lokalt forankret, med 36 kontorer, hvor de er rådgivninger både mindre og mellemstore virksomheder. De udmærker sig på deres kundenærvær, og har bygget organisations værdier op omkring tryghed og sparring, der skaber værdifulde og holdbare relationer.

Rekrutteringsprocessen

Udfordringen hos Beierholm var at finde erfarne revisorer og ejendomsadministratorer, der ved Plug n’ Play strategi hurtigt kunne integreres i processer, og arbejde selvstændigt. Dette var især vigtigt for rekrutteringsprocessen, da Beierholm oplevede hurtig vækst.

Capax indledte rekrutteringsprocessen, ved at inddrage det faglige netværk, vi har opbygget gennem de sidste 6 år, som specialisthus inden for økonomi- og finansbranchen. Dog erfarede vi hurtigt, at det var nødvendigt at fokusere vores search til lokalområdet, da det for mange kandidater var en hindring at pendle, til og fra Slagelse. I stedet blev der lagt særligt vægt på historiefortællingen i Beierholm, hvor vi fremhævede ejerskabsværdien, der fulgte med opgaverne, samt den indflydelse man ville få på kunderne.

Learnings

I trit med at rekrutteringsprocessen blev tilpasset nærområdet, oplevede vi hurtigt et skift i antallet af interesserede kandidater, i det opbyggede kandidatfelt. Den geografiske placering var ikke længere en hindring, og selvom antallet af potentielle kandidater blev mere snævert, steg antallet af relevante og interesserede kandidater, markant.
Ved at bruge Beierholms værdier, skabte vi interesse hos mere erfarne kandidater, som hidtil havde befundet sig i større virksomheder. Hvor det daglige arbejde ikke affødte den samme følelse af værdi, som man opnår ved tættere samarbejde. Kandidaterne kunne se sig selv som værende en del af maskinrummet, hvor de virkelig kunne få lov til at gøre en forskel, og følge kundernes udvikling, på klos hold. Inden længe kunne vi præsentere Beierholm for en række kvalificerede ejendomsadministratorer og revisorer. De besad ikke kun de rette kompetencer, men kunne også bringe mange års erfaring til rollen.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Emil Plaugmann
Emil Plaugmann
Partner
22263407
emp@capax.dk